Poštovani posetioci, dobrodošli na web prezentaciju Banat Blues Cafe-a, kafe, kluba i etno muzeja. Ova prezentacija je nastala sa ciljem da vas informišemo u vezi sa dešavanjima u klubu, prikažemo deo atmosfere i proširimo komunikaciju putem interneta. Uživajte i budite slobodni da nas posetite i uverite se u sjajan muzički program, kvalitet asortimana koji imamo u ponudi, kao i autentičan spoj roka i tradicionalne Banatske etno kulture.

Banat Blues Cafe se nalazi u Banatu u mestu Crepaja, na magistralnom putu Pančevo – Zrenjanin.
Smešten je u prostranoj, adaptiranoj i konzerviranoj kući, staroj oko 130 godina. U kući se od 1919. godine nalazila Gostionica Karađorđe, što je prilikom adaptacije otkriveno kao natpis na fasadi. Postoji bašta na ulici i u dvorištu, kao i veoma atraktivan podrum. Deo kuće je pretvoren u etno, zavičajni muzej Banata, a sastavni deo je Banat Blues Cafe-a.

Sama ideja negovanja rock i bluz muzike ima tradiciju dugu skoro 30 godina u Udarnik kafeu, koji je pre 12 meseci preseljen uz adekvatno ime u gore navedeni, odgovarajući prostor. U samom lokalu je instalirana vrhunska binska oprema, razglas i osvetljenje. Muzički događaji se uživo direktno prenose preko interneta.
U organizovanju rok događaja imamo veliko iskustvo, znanje i adekvatnu opremu i za stadione i veće manifestacije.